Home > Rode wijn > Peacock Ridge Syrah

Peacock Ridge Syrah

WATERKLOOF

Peacock Ridge Syrah

Peacock Ridge Syrah

660472

7.95

”Peacock. Captain Peacock. De cocky winkelchef uit ‘Are You Being Served?’ Nog niet. Maar als-ie toch in de buurt is, laat ‘m een glas meebrengen. Prima Shiraz. Pruimerig, rokerig, soepel en zacht.” – Harold Hamermsa, wijnschrijver

Bestel via BytheGrape.nl
Categorie: .
Merken: . Webshops: .

Beschrijving

Wijnhuis Waterkloof wil wijnen produceren die elegant zijn en een goede balans hebben. Voor de Peacock Ridge Shiraz zijn de druiven daarom aangeplant in Swartland, een regio waar het klimaat koeler is door de invloed van de oceaan. De de gravel gronden zorgen ervoor dat de wijnstokken hard moeten werken, waardoor de opbrengst laag is en de druiven geconcentreerd. Het doel was een Syrah met elegantie, verfijning en concentratie zonder zwaar te worden. Dat is gelukt! Deze wijn is soepel, heeft veel rijp fruit, bessen, kersen en specerijen met een goede zuurgraad.

De Peacock Ridge Syrah is een rode wijn van 2012 uit de West Kaap regio in Zuid-Afrika, gemaakt door wijnmaker Nadia Barnard van het wijnhuis Waterkloof. Vol en rond rood is de juiste omschrijving van de smaak van deze heerlijke rode wijn. Drink hem op 16 – 18°C.

Extra informatie

Soort

Jaar

Land Van Herkomst

Regio

Wijnhuis

Wijnmaker

Smaakindeling

Alcoholpercentage

Inhoud Fles

Sluiting

Druifsoort

,

Peacock Ridge Syrah specificaties

Soort

Jaar

Land Van Herkomst

Regio

Wijnhuis

Wijnmaker

Smaakindeling

Alcoholpercentage

Inhoud Fles

Sluiting

Druifsoort

,