Wijnslijterij.nl is het startpunt waar wijn-, port-, sherry en champagne liefhebbers zoals jij zich oriënteren als ze online willen shoppen. Dagelijks verzamelen wij de mooiste wijnen die online worden aangeboden. Nieuwe wijn gespot? Bewaar ze in jouw persoonlijke, virtuele wijnkelder en deel deze met de andere leden op wijnslijterij.nl.

Virtuele wijnkelder
Als lid van Wijnslijterij.nl kan je artikelen in je virtuele wijnkelder bewaren. Maak je wijnvoorkeuren kenbaar aan andere leden en help elkaar inspireren en zoeken naar de lekkerste wijnen die er online te koop zijn. Wijnen kunnen uiteraard worden voorzien van een uitgebreide review.

Wijnwebshop en wijnhuizen overzicht
De wijnen op Wijnslijterij.nl zijn samengesteld uit de selectie van de beste en vertrouwde webshops. Bij het toevoegen van de webshops wordt hierbij gelet op de vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, originaliteit en het assortiment aan wijnen, champagnes, porten, sherry’s en overige wijndestilaten. Webshops die worden goedgekeurd krijgen een basisvermelding. Als lid van Wijnslijterij.nl kan je je abonneren op kortingscodes en acties van een webshop door hem toe te voegen aan je persoonlijk profiel.

Ben je fan van een bepaald wijnhuis? Voeg deze toe aan jouw profiel en ontvang gerichte aanbiedingen en heldere overzichten van het product assortiment van een specifiek wijnhuis. Zo heb je altijd jouw favoriete wijnen voor de beste prijs en ben je er als eerste bij als er een nieuwe wijn, champagne, sherry of port beschikbaar is.

Kortingscodes en acties
Op Wijnslijterij.nl tref je altijd recente kortingscodes en acties. Neem voordat je online wijn gaat shoppen daarom altijd een kijkje op Wijnslijterij.nl. Onze prachtige aanbiedingen en kortingsacties wil je toch niet missen? Echte wijnliefhebbers kiezen daarom voor Wijnslijterij.nl!